Aksis landschapsarchitecten

De buitenshuisontwerpers van aksis zijn specialisten in het vormgeven van de publieke en private buitenruimte. Een plan van aksis steunt op een scherpe analyse; is helder, sterk en goed gedetailleerd.

aksislandschapsarchitecten
projecten Akkerstraat Driebergen Luchen Mierlo Luchen Mierlo Monnikensteeg Arnhem Ter Eem Amersfoort Nieuwe Hollandse Waterlinie Echteldsedijk Tiel Park Goorloop Helmond Sint Franciscus Gilze Park Goorloop Helmond Talsmalaan Oosterbeek Guldenakker Goirle De Loper Vlaardingen Buurtpark Kortenbergpad Park Goorloop Helmond Carpinistraat Geldrop NNG en CC Glimmen Waterfabriek Waardenburg Homeruskwartier Almere Begraafplaats Orthen Monnikensteeg Arnhem Carpinistraat Geldrop Sloterpark Amsterdam Keyserinnedael Helmond Lelylaan Boomstructuurplan Park Goorloop Helmond Park Goorloop Helmond Andreas Ensemble Amsterdam
'memory is the fourth dimension of landscape'
 janet fitch


Onze projecten maken we in de eerste plaats voor de gebruikers. Dat betekent dat wij inmiddels veel ervaring hebben opgebouwd in het begeleiden van projecten bij verschillende vormen van bewonersparticipatie. Toekomstige gebruikers kunnen zo niet alleen een waardevolle bijdrage aan het ontwerp leveren maar ook inzicht krijgen in de vraagstukken waar ontwerpers zich voor gesteld zien. Zo ontstaat een beter wederzijds begrip. Een begrip dat nodig is om draagvlak voor welk plan dan ook te creŽren.

Met al onze projecten willen wij bijdragen aan een betere, groenere en meer duurzame omgeving; een fijne plek, een mooie herinnering!